O potravině
Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě.
Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu.
Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd.
Kečup není zahušťovaný škroby a jinými zahušťovadly!
Ručně a šetrně vyráběný kečup v Čechách je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Etiketa:
Kečup rajčatový jemný — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Objem 500 ml. Složení: drcená rajčata min. 60,5%, třtinový cukr max. 17%, vinný ocet červený, cibule bílá, citronová 100% šťáva, sušená rajčata min. 2,5%, zázvor, mořská sůl, směs koření (hořčice bílá, hořčice černá). Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.
Komentáře