![počkejte prosím, zpracovávám data](https://www.srdcekraje.cz//img/preloader.gif)
Sorbet jahoda je vyroben z krásně zralých českých jahod, které sami sbíráme na nedalekém poli. Jsou šťavnaté, chutné a ideálně zralé. Vše se zpracováv…
Zobrazit →Sladký máslový kynutý bochánek s naším výběrovým džemem uvnitř. Vyráběn ručně z těch nejlepších surovin, bez chemie. Složení: Předměřická mouka, čerst…
Zobrazit →Slano-pikantní trvanlivé pečivo s lískovým oříškem uvnitř. Poctivé suroviny bez chemie a éček. Celý produkt od výroby po balení je tvořen ručně. Slože…
Zobrazit →Sladké máslové trvanlivé pečivo s lískovým oříškem uvnitř. Tradiční pamlsek kraje Krkonoš pojídaný nejen o poutích. Originální receptura z 19. století…
Zobrazit →11° lehké svrchně kvašené pivo amerického typu s intenzivním aroma tropického ovoce
Zobrazit →Spodně kvašené polotmavé pivo ležák, nefiltrované, nepasterizované. Jantarový ležák s temně rubínovými tóny vařený z českého, karamelového a mnich…
Zobrazit →Spodně kvašené světlé pivo ležák, nefiltrované, nepasterizované. Nefiltrovaný světlý ležák plzeňského typu vařený tradičním postupem na tři rmuty …
Zobrazit →Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Zobrazit →15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnec…
Zobrazit →