Babiččiny sirupy vznikly díky našemu dlouholetému zájmu o bylinky a bylinkářství jako takové. Výroba sirupů tak byla dalším přirozeným krůčkem. Nejprve jsme obdarovávali naše nejbližší, ti byli a stále jsou většinou i největšími kritiky, ale zároveň nás povzbuzovali a pomohli nám vydat se správným směrem. Velice dlouho jsme zkoušeli, testovali a ochutnávali každý sirup zvlášť, všechny naše receptury jsou původně z naší hlavy, tudíž jsou naším vlastnictvím. Originalita našich sirupů spočívá ve formě jejich zpracování, kdy nepotřebujeme vysokou teplotu k tomu, abychom je "uvařili." Zakládáme si na tom, aby byly zpracované za studena, čili macerované, protože jen díky tomu zůstanou jakostní látky včetně vitamínů zachovány v co největší míře. Pracujeme s několika variantami slazení sirupů, ať už je to bílý cukr nebo cukr třtinový, ale také sladíme stévií, vyrábíme i sirupy absolutně bez cukru. Tím se naše výrobku mohou dostat i k diabetikům nebo k lidem, kteří se rozhodli nesladit klasickými sladidly, ale jít takzvaně jinou cestou. V poslední době se také okrajově věnujeme RAW stylu, kdy teplota každého výrobku po celou dobu jeho zpracování nesmí překročit teplotu 42 stupňů Celsia. Stále na sobě pracujeme a snažíme se zdokonalovat, abychom Vám mohli nabídnout ty nejlepší a nejkvalitnější sirupy, a slibujeme, že tomu tak bude i nadále. Neustále také vymýšlíme nové příchutě, proto se vyplatí sledovat naše stránky nebo FB
Naše sirupy lze zakoupit:
-Zde v e-shopu
- pomocí adresy na facebooku
- v prodejnách
Komentáře