← Zpět

Zelňačka

ZD Podchlumí Dobrá Voda

ZD Podchlumí Dobrá Voda

Přejít na detail potravináře

Recept

Suroviny:
200 g kysaného zelí
2 brambory
2 lžíce hladké mouky
10 g slaniny
1 lžíce sádla
malá sklenka kysané smetany
1 vejce
100 g klobásy
kmín, sůl, bujon, mletá paprika
Postup:
Slaninu na kostičky opečeme na pánvi, přidáme sádlo a mouku a připravíme jíšku. Vmícháme mletou papriku a zalijeme asi půl litrem vody. Metličkou rozšleháme a 20 minut vaříme. Kysané zelí nakrájíme na menší kousky a v půl litru vody uvaříme do poloměkka. Přidáme kmín, sůl, bujon, brambory na kostičky a uvaříme doměkka. Jíšku a klobásu pokrájenou na kolečka vmícháme k zelí. Ještě několik minut povaříme a nakonec zjemníme smetanou rozšlehanou s vajíčkem – už nevaříme.
Dobrou chuť.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít