← Zpět

Zapečené kysané zelí se širokými nudlemi

ZD Podchlumí Dobrá Voda

ZD Podchlumí Dobrá Voda

Přejít na detail potravináře

Recept

Suroviny:
250 g širokých nudlí
400 g uzených krůtích prsou
200 g eidamu
1 svazek lahůdkových cibulek
1 lžíce másla
250 g kysaného zelí
250 g rajčat
sůl, pepř
1 lžíce majoránky
125 ml smetany
Postup:
Nudle uvaříme a scedíme. Uzené maso pokrájíme na kostky, sýr nastrouháme. Cibulky nakrájíme na tenká kolečka a necháme je zesklovatět na másle, přidáme zelí a cca 5 minut dusíme. Rajčata rozčtvrtíme a opatrně vmícháme do kysaného zelí, osolíme a opepříme. Zelí, nudle, maso a sýr naplníme do zapékací formy a zalijeme smetanou smíchanou s majoránkou. Pečeme na 200 °C cca 30 minut.
Dobrou chuť.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít