← Zpět

Segedínský guláš

ZD Podchlumí Dobrá Voda

ZD Podchlumí Dobrá Voda

Přejít na detail potravináře

Recept

Suroviny:

500 g vepřového masa (plec, bůček)

500 g kysaného Dobrovodského zelí

sádlo nebo olej

3 cibule

bobkový list, kmín,sladká paprika, sůl

šlehačka

hladká mouka nebo hotová jíška

Postup:

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso nakrájené na kostky a zprudka opečeme. Až bude maso „zatažené“, přidáme koření, polovinu zelí a zalijeme horkou vodou (aby paprika nezhořkla). Dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme zbytek zelí, ještě podlijeme. Dochutíme podle chuti, přidáme šlehačku s trochou mouky a necháme lehce povařit. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít