← Zpět

Rychlokvašené zelí

ZD Podchlumí Dobrá Voda

ZD Podchlumí Dobrá Voda

Přejít na detail potravináře

Recept

Suroviny:
2 kg bílého hlávkového zelí
1 brambor
trochu chleba
kmín, sůl, pepř, bobkový list

Postup:
Zelí omyjeme a nakrouháme. Na dno většího hrnce dáme chlebové kůrky, syrový brambor vcelku a navrch napěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí posypeme solí, kmínem a na vrch přidáme bobkový list. Celé nakonec přelijeme převařenou vlažnou vodou a zakryjeme. Necháme kvasit 2 – 3 dny. Takto připravené zelí je určené k okamžité konzumaci, jinak by se zkazilo.
Před podáváním můžeme chuť ozvláštnit netradičními kombinacemi – např. přidáním borůvek, ananasu, jablka, hroznového vína, rozinek, sušeních datlí či fíků.
Dobrou chuť.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít