3 vejce
1 lžička wasabi pasty
2 lžíce majonézy
sůl
černý kaviár
čerstvá pažitka
Vejce uvařte natvrdo: vložte do vroucí vody a vařte cca 10 minut. Pak je zalijte studenou vodou a nechte zcela zchladnout.
Vejce opatrně oloupejte a rozkrojte napůl. Uvařené žloutky vyjměte a dejte do misky, přidejte wasabi pastu a majonézu, ruční metlou vyšlehejte a dle chuti dosolte.
Připravte si cukrářský sáček, případně i zdobící špičku, žloutkovou směs do nich nandejte a vaječné bílky s ní naplňte.
K naplněným vejcím přidejte asi půl lžičky kaviáru (nepoužívejte kovovou lžičku, dodala by mu nežádoucí kovovou příchuť) a rozkrojenou vařenou či smaženou krevetu.
Vejce ozdobte čerstvou pažitkou.
Komentáře