← Zpět

Kysané zelí v bramborovém těstě

ZD Podchlumí Dobrá Voda

ZD Podchlumí Dobrá Voda

Přejít na detail potravináře

Recept

Suroviny:
na bramborové těsto:
vařené vychladlé brambory
sůl
vejce
hrubá mouka
(celé lze nahradit bramborovým těstem v prášku)
ostatní suroviny:
1 vejce
500 g kysaného zelí
40 g slaniny
1 cibule
1 jablko
200 g šunky
30 g másla
1 lžíce strouhanky
drcený kmín

Postup:
Z nastrouhaných brambor a ostatních surovin připravíme bramborové těsto. Ohnivzdornou zapékací mísu vymažeme, vysypeme strouhankou a rozložíme do ní polovinu rozváleného bramborového těsta. Kysané zelí podusíme se slaninou na kostičky, cibulí a jablkem. Přidáme kmín a směs rozložíme na těsto. Překryjeme šunkou a zbytkem těsta. Nakonec na těsto položíme kousky másla a cca 30 minut pečeme v předehřáté troubě.
Dobrou chuť.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít