← Zpět

Kotlety se zelím

ZD Podchlumí Dobrá Voda

ZD Podchlumí Dobrá Voda

Přejít na detail potravináře

Recept

Suroviny:

6 ks silnějších vepřových kotlet

500 g kysaného zelí

250 g zakysané smetany

100 g anglické slaniny

1 cibule

3 stroužky česneku

1 bobkový list

1 brambor

6 lžiček kečupu

olej

sůl, pepř

tuk na vymazání pekáčku

Postup:

Kotlety naklepeme, osolíme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Slaninu a cibulku na kostičky osmažíme ve výpeku. Přidáme prolisovaný česnek, zelí, bobkový list, pepř a dusíme do změknutí zelí. Odstraníme bobkový list. Oloupanou bramboru nastrouháme najemno a přidáme k zelí.

Do vymazaného pekáčku rozložíme maso. Na každý plátek dáme kopeček zelí a lžičku zakysané smetany. Dáme zapéci do předehřáté trouby.

Před podáváním můžeme každou porci ozdobit kečupem.

Dobrou chuť.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít