← Zpět

Udržitelná kuchyně: Jak využít celou rybu?

Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.

4. 12. 2023

Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.

Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.

Přejít na detail potravináře

Ryba není jen o filetu. Při její přípravě jde totiž využít úplně všechno – od hlavy až po ocasní ploutev. A co více, využitím celé ryby otevřete dveře novým chutím a texturám. Zkuste ve své kuchyni zaexperimentovat a zároveň být ohleduplnější k naší planetě i vy.

"Věděli jste, že až polovina živé hmotnosti ryb končí při zpracování jako vedlejší produkt? Tyto zbytky bychom ale rozhodně neměli považovat za odpad. Ukrývají v sobě totiž obrovské množství látek, bohatých zejména na bílkoviny, tuky, minerály i vitamíny."

Více o článku se dozvíte ZDE.

Not loaded

Provozovatelem webu je společnost Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies Odmítnout všechny Přijmout všechny
Zavřít

Cookies a RAK KHK

Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají navrhovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás služby nové. Můžeme Vám také doporučovat obsah a zobrazovat reklamu na základě Vašich preferencí. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas

Více o cookies

Nezbytně nutné cookies

Vždy aktivní

Tato cookies jsou nezbytná, neboť Vám umožňují používat stránku. Tato kategorie nemůže být vypnuta.

Analytické cookies

Tato cookies shromažďují informace o tom, jak užíváte náš web, například které stránky navštěvujete častěji. Všechny informace, které tato cookies shromáždí, použijeme ke zlepšení fungování naší internetové stránky.

Uložit nastavení cookies
Zavřít