Medovina na ledu, nebo medovinová tříšť?
Krásný letní den,
konečně je tu zase léto, teplo a čas k tomu se pořádně osvěžit - třeba medovinou. Medovina totiž není jen nápoj z vánočních trhů, jak si spousta lidí myslí. Zkuste si ji připravit jako "letní osvěžení" a vsadím se, že budete příjemně překvapeni:).
Vychutnat si ji můžete jednoduše ledově vychlazenou z lednice, s ledem nebo jako medovinovou tříšť - v tomto článku jsem pro vás natočil video s návodem, jak na to.

Báječně osvěžující nápoj lze vyrobit ze všech druhů medovin, z klasické Potštejnské, oceněné Lipové nebo třeba z našich limitovaných edicí. Díky ledu v nich vyniknou jiné vůně a tóny - každá medovina zkrátka chutná jinak, což dodává letním drinkům nekonečnou variabilitu...budu rád, když mi napíšete, jaká medovina vás na ledu překvapila nejvíc...!
Léto je o zážitcích a nových chutích, tak na zdraví!
Komentáře